• Jeg er både glad og stolt over at være en del af Team New Balance

  Kunne ikke ønske mig bedre samarbejdspartner på udstyr end New Balance Danmark, som klæder mig på med det bedste udstyr på markedet og lader mig teste og udvikle deres produkter med henblik på at optimere min træning 

  Jeg er både glad og stolt over at være en del af Team New Balance
 • Til hele personalet i Fitnessdk Shoppen, I er fantastiske!

  Fitnessdk i Shoppen har uden tvivl de bedste træningsfaciliteter i hele Nordjylland og jeg sætter stor pris på den sparring jeg får i forbindelse med min træning

  Til hele personalet i Fitnessdk Shoppen, I er fantastiske!
 • Stor tak til hele teamet i KONXION.

  KONXION er verdens bedste og sjoveste arbejdsplads! Jeg er meget taknemmelig for den opbakning og støtte jeg modtager på alle tænkelige måder i fornindelse med min træning

  Stor tak til hele teamet i KONXION.
 • Jeg er både glad og stolt over at være en del af Team New Balance

  Kunne ikke ønske mig bedre samarbejdspartner på udstyr end New Balance Danmark, som klæder mig på med det bedste udstyr på markedet og lader mig teste og udvikle deres produkter med henblik på at optimere min træning 

  Jeg er både glad og stolt over at være en del af Team New Balance
 • Til hele personalet i Fitnessdk Shoppen, I er fantastiske!

  Fitnessdk i Shoppen har uden tvivl de bedste træningsfaciliteter i hele Nordjylland og jeg sætter stor pris på den sparring jeg får i forbindelse med min træning

  Til hele personalet i Fitnessdk Shoppen, I er fantastiske!
 • Stor tak til hele teamet i KONXION.

  KONXION er verdens bedste og sjoveste arbejdsplads! Jeg er meget taknemmelig for den opbakning og støtte jeg modtager på alle tænkelige måder i fornindelse med min træning

  Stor tak til hele teamet i KONXION.

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...