Berlin Marathon i Rafael Nadals US Open trøje

Kan man som mand være i tøjkrise når man skal løbe en marathon foran en million tilskuere i Berlin? Nej vel, hvor svært kan det være…

Må tilstå, at jeg har gjort mig mange overvejelser over min påklædning til BMW Berlin Marathon 2011 på søndag. Og ja, jeg føler mig lidt flov på mit køns vegne, men omvendt er det måske den eneste gang i mit liv jeg skal præstere med en million mennesker som tilskuere. Så det skader jo ikke at man tager sig ud fra sin bedste side. Derfor har jeg også gjort mig en række overvejelser for at finde frem til den rigtige og mest praktiske påklædning, men nu er jeg i mål – tror jeg nok!

Mine overvejelser

I mine overvejelser har jeg selvfølgelig haft vejret som en ubekendt faktor. Jeg har hørt at sidste års løb skulle have været rigtig koldt og det er måske også hvad man kan forvente her i slutningen af september. Dog løber man sig sikkert til varmen og derfor har jeg brug de fleste af mine overvejelser på at overje trøjer med korte ærmer og knælange tights.

Jeg har længe overvejet om jeg skulle have min Facebook-adresse, twitter-konto eller webadresse på ryggen eller brystet af tøjet. Alternativt vores konXion-firmalogo eller et godgørende formål. Det er jo en oplagt eksponeringsmulighed med så mange mennesker på ruten. Dannebrog vil også gøre sig godt da rygterne siger at det giver ekstra opbakning fra de mange danske tilskuere langs ruten.

Men jeg gik i en helt anden grøft. Jeg vil nemlig have en vindertrøje! Derfor overvejede jeg at løbe i min højt elskede FC Barcelona-trøje som på rygen har et UNICEF-logo. Således blev det dog ikke. Min endelige beslutning traf jeg for ganske nyligt da jeg så Rafael Nadal vinde US OPEN 2011 iført sin blå Nike-trøje og med lyseblå svedbånd på ærmerne.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Jeg synes trøjen er super fed, især med det lyseblå print på fronten og den tynde gule stribe ned langs begge sider. Derfor fandt jeg frem til at trøjen, der endnu ikke er kommet til Danmark, kunne købes på www.nikestore.com og med ekspreslevering modtog jeg den dagen efter. Pris 450 kr. plus 150 kr. for ekspreslevering.

Praktiske og matchende svedbånd

Dertil købte jeg selvfølgelig de matchende svedbånd til 70 kr. for to i den lokale SportMaster her i Aalborg. Vejrudsigten melder tørvejr og en 19-20 grader på søndag når startskuddet går, så jeg tror ikke at kulden bliver et problem, men de to svedbånd kan være med til at give lidt ekstra varme. Samtidig er de to svedbånd praktiske når man som jeg er skaldet og ikke har håret til at at stoppe sveden på panden.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Livestrong  …kære onkel

At eksponere et godt formål er ikke ukændt til et marathon og da det nu ikke blev UNICEF så er der en anden sag der ligger mig på hjertet, nemlig Kræftens Bekæmpelse. Min kære onkel som har betydet utrolig meget for mig døde for to år siden efter mange års kamp mod kræften, endda over to gange.

Derfor har jeg købt et gult Livestrong-gummiarmbånd som jeg vil bære på armen under hele ruten. Livestrongarmbåndet er især kendt fra cykelsporten, hvor Lance Armstrong har brug sig selv og sine cykelkammerater til at reklamere for de gule bånd, hvorfra alt overskud går til bekæmpelse af kræft.

Onkel Ole

Uheldigvis har jeg kæmpet med en fiberskade der gør at jeg med stor sandsynlighed ikke gennemfører, men skulle jeg komme så langt at jeg får fornøjelse af at krydse mållinjen ved Brandenburger Tor så vil mine tanker gå til dig min kære onkel…

/Lars

Tagged: , , , , , , , ,

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...