12 timer til afgang med Team Rynkeby

Team Rynkeby Bianchi cykel

Team Rynkeby Bianchi cykel

Så er der lidt Rynkeby-nyt igen. Nu er der godt 12 timer til afgang! Første etape går fra Aalborg til Kolding (ca. 210 km.). Dagen i dag er gået med en let styrketræning, samt det “hårde” slid med at spise sig igennem masser af kød, chokolade, cola mm. således depoterne er fyldt inden det går løs i morgen tidlig. Sidst men ikke mindst er cyklen blevet pudset og smurt så alt er klar til afgang.

Tak for de mange positive opmuntringer, det gør indtryk. Har sågar modtaget er par beskederpå Facebook med rørende historier fra den virkelige verden om børn med kræft. Det giver ekstra motivation til cykelturen. Krydser fingre for at vi kan levere et kæmpe bidrag til Børnecancerfonden. Jeg er spændt på den gode måde…

– Lars Granat

Tagged: , , , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...