Cirkus Rynkeby er kommet til byen!

Solbrændt som en cykelrytter

Solbrændt som en cykelrytter

Endnu en lang og ikke mindst varm dag på landevejen er overstået. 216 km. i 27 graders varme inden mål i Enschede. Som det fremgår af billedet, så har vi efterhånden fået godt med kulør. Det er især sjovt at se om aftenen når vi har smidt Rynkeby-uniformen og vi ifører os det civile sommertøj. Især pigerne i nederdele og sommerkjoler uden ærmer med de meget karakteristiske sol-kanter fra cykeltøjet 😀 Men jeg skal ikke grine for højt i mine shorts og polo hvor sol-kanterne også stikker ud. Modepolitiet kommer efter mig 😉

Vi bor på et stort resort med 4 af de andre Team Rynkeby hold, så nu oplever vi virkelig at være en del af noget stort – en stor familie! Hele området er fyldt med gule cykler, Rynkeby-lastvogne og en 30-40 servicebiler. Sikke et cirkus men på den gode måde. Det skal opleves, der er virkelig liv på resortet.

Kroppen er mærket af de mange kilometer og timer i sadlen. Gennemsnitsfarten ligger lige over 28 km/t. trods en del bykørsel. Blandt andet 20 km. gennem Bremen centrum i går. Grundet havnefestival var nærmest hele byen på gaden, og det gjorde at vi virkelig måtte holde tungen lige i munden og koncentrere os for at slippe sikkert igennem centrum.

Humøret er højt inden de 200 km. der venter i morgen – sidste dag før vi rammer de alvorlige stigninger.

– Lars

Tagged: , , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...