Team Rynkeby er velankommet til Paris

Team Rynkeby er ankommet til Paris

Team Rynkeby er ankommet til Paris

PARIIIIS!!! Så lykkedes det! Hele Team Rynkeby karavanen nåede frem til byernes by! Og hvilken fantastisk oplevelse det var at køre parade ind til Paris med alle de andre Rynker! Man kan ikke undgå at blive rørt over situationen når man oplever den opbakningen fra de tusindvis af mennesker langs ruten og ikke mindst kulminationen på det hele da vi rullede over målstregen ved siden af Eiffeltårnet.

Det giver en personlig tilfredsstillelse at sætte sig et ambitiøst mål og gennemføre det men det er en hel speciel følelse når man gør det for andre. Jeg håber vores cykeltur fra Aalborg til Paris har givet Børnecancerfonden en masse fokus, positiv omtale og ikke mindst en stor portion penge. Det endelige resultat bliver offentliggjort senere på året – jeg glæder mig til at løfte sløret for det 

Sidst men ikke mindst, stor tak til jer der har læst med her på siden… 

– Lars Granat

PS. Hvor er det dejligt IKKE at skulle sætte sig i sadlen i dag! Nu vil jeg i stedet nyde en kold øl her i Paris 

Tagged: , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...