Team Rynkeby igennem 1. etape fra Aalborg til Kolding

Team Rynkeby Nordjylland 2013 klar til afgang

Team Rynkeby Nordjylland 2013 klar til afgang

Så er 1. etape vel overstået og nu er der kun 7 tilbage inden Team Rynkeby karavanen ruller ind i Paris. Etapen i dag, fra Aalborg til Kolding, bød på sol, varme og nærmest ingen vind, så de godt 210 km. og cirka 1800 højdemeter (ja, der er mange små bakker i lille Danmark når man ikke kører på E45) blev tilbagelagt uden de store vanskeligheder men sikke et kalorieforbrug – hvor mange mon det løber op i inden Paris?

Dagen startede på Gl. Torv i Aalborg, med afsked på Rådhuset ved rådmand Tina French (iøvrigt TR-deltager i 2012). Fantastisk flot fremmøde fra venner, kollegaer og ikke mindst familien. Pressen var også på plads og der blev taget de obligatoriske “farvel-billeder” inden Aalborg Kanonlaug skød 1. etape igang med et brag. Herpå fulgte politieskorte hele vejen ud af Aalborg, så hele morgentrafikken blev sat i stå for at vi kunne komme frem. Det er alligevel ikke hver dag man prøver det. I flere af de små og mellemstore byer på vej fra Nordjylland blev vi modtaget af flagparade, klapsalver og positive tilråd. Fed oplevelse!

– Lars

Tagged: , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...