Team Rynkeby Live fra Bremen

Uffe Danielsen - Race marshall på Team Rynkeby Nordjylland

Uffe Danielsen – Race marshall på Team Rynkeby Nordjylland

Live fra Bremen – bogstavlig talt! 219 km. tilbagelagt på dagens etape. Benene er ok, men kroppen er mærket af de lange dage i sadlen. I går langede jeg ud efter de tyske veje, så i dag må det være på plads med ros! De tyske bilister er enormt venlige hvilket er en fryd som cyklist. Det kunne vi lære noget af hjemme i Danmark.

Nu vi er ved trafikken så er #dagenshelt på Team Rynkeby uden tvivl vores motorcykeleskorte Uffe Danielsen, der bidrager til sikkerheden når vi krydser store veje, og baner vejen igennem svært fremkommelige stræk. Det er en kæmpe hjælp. Vi ankom til Bremen midt i årets havnefestival. De sidste 20 km. gennem indre by var et sandt mareridt for et cykelhold med 46 cyklister, servicebiler mm., men Uffe gjorde i den grad sit til at hjælpe os igennem trafikken og folkemængden således at alle kom helskindet igennem slutningen på dagens etape. 

– Lars Granat, live fra Bremen 

PS. Tankerne går i øvrigt til et af vore søsterhold som på gårsdagens etape var udsat for et grimt styrt med to brækkede kraveben til følge.

Tagged: , , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...