Team Rynkeby melder klar til afgang!

Klar til afgang med Team Rynkeby

Klar til afgang med Team Rynkeby

Hej derude bag skærmene. Her kommer min første stemningsrapport fra Team Rynkeby lejren inden det går løs for alvor. På fredag er der afgang fra Aalborg mod Paris for alle os 46 nordjyske ryttere. Dagen i dag har derfor stået på pakning af de 4 servicebiler, der sammen med serviceholdet og mekanikerne følger os på vej til Frankrig.

Turen er min første så spændingen er stor, og nu varer det ikke længe før jeg får svar på om de godt 10 måneders træning har båret frugt. Jeg vil forsøge at holde jer opdateret her på siden med stort og småt fra kulisserne når vi sætter os på cyklerne med kurs mod Paris. Håber mange vil følge med… 

God fornøjelse

– Lars Granat

PS. I er velkommen til at byde ind med spørgsmål og kommentarer hvis der skulle være noget under vejs 

Tagged: , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...