Team Rynkeby over grænsen!

Nyder en kold Cherry Coke inden sengetid

Nyder en kold Cherry Coke inden sengetid

200 km. yderligere på kontoen til Team Rynkeby Nordjylland og nu er vi havnet i Genk efter at have zig zagget mellem Holland, Tyskland og Belgien på dagens etape. Deraf dagens overskrift! Vi har krydset den ene landegrænse efter den anden i dag, stort set uden at opdage det. Landskabet er det samme uanset om det hedder Belgien, Tyskland eller Holland.

Temperatur omkring 30 grader hele dagen, så varmen er i den grad med til at sætte sit præg på strabadserne – derfor en kold Cherry Coke inden sengetid (tak til min roomie for god service – Skovmand, du er dagens helt!) 

De næste dage er frygtet af alle! Nu gælder det de store stigninger, ikke mindst den i cykelkredse nærmest mytologiske Mur De Huy (Muren) hvor selveste Lance Armstrong har rekorden for at have klaret stigningen hurtigst! Etapen i morgen byder iøvrigt på 2700 højdemeter! Med ren Rynkebysaft i blodet tør jeg godt sige: “Lance, din rekord er i fare”  Godnat fra Genk

– Lars Granat

Tagged: , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...