Team Rynkebys servicehold er uovertruffen – 2. etape

Kirsten Ziegler - chef for Team Rynkeby Nordjyllands servicehold

Kirsten Ziegler – chef for Team Rynkeby Nordjyllands servicehold

2. Etape – tjek!  I dag krydsede vi grænsen til Tyskland, og sikke en opbakning fra det sønderjyske folk – rørende, så hårene rejste sig – TAK! Mødet med de tyske landeveje var til gengæld ingen fornøjelse, store huller og ujævnheder plagede resten af etapen. Så kroppen blev godt rystet igennem, men bestemt ikke på den gode måde.

Et af de spørgsmål jeg har fået oftest i den seneste tid går på maden og om vi spiser undervejs. Det gør vi selvfølgelig. Med 8-11 timer på landevejen skal der et stort indtag til. Team Rynkeby er derfor begunstiget med et fantastisk servicehold – 11 mand stærk – som flere gange om dagen sørger for depoter langs ruten. Kirsten (på billedet) er leder af serviceholdet og de gør et fantastisk stykke arbejde for os ryttere. Respekt til serviceholdet, de er #dagenshelt i mine øjne. Uden mad og drikke duer helten(ene) ikke 😉 

Serviceholdet sørger for ALT! Vi skal nærmest ikke engang tænke selv. Vi skal blot sørge for at cykle. Der er sørget for mad, drikke, energi, bagage, indtjekning på hoteller, tidsplan, cykler, udstyr, støtte og kærlig omsorg! Kort sagt vi lever som blommen i et æg. Uden serviceholdet var det slet ikke muligt at gennemføre de strabadser vi skal igennem. De har fulgt os lige træningen for godt et år siden og frem til nu hvor det hele kulminerer! TAK

– Lars

Tagged: , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...