Fortræffelig test af Odlo løbehue

Odlo løbehue

Odlo løbehue

Den lange vinter har efterhånden taget livet af min gamle slidte Nike løbehue, så nu har jeg måtte se mig om efter en ny. Valget er faldet på en lækker sag fra Odlo, som har bestået min første test med bravour.

Test af Odlo løbehue

Det traditionsbundne norske skisportsmærke Odlo er for alvor ved at vinde indpas i Danmark. Odlo blev grundlagt i 1946 af den norske sportsmand Odd Roar Lofterød. Først i 1986 fik firmaet sit internationele gennembrud og i 1994 lancerede man den første løbekollektion. Siden er det gået stærkt, og de fleste løbere kender i dag Odlo som et kvalitetsmærke, men jeg havde endnu min Odlo-debut til gode.

Jeg faldt over huen på www.runnerslab.dk iøvrigt sammen med et par Adidas løbesko. Huen var på tilbud til 220 kr. så det var næsten for godt til at være sandt. Skoene derimod viste sig at være udsolgt, men med en opringning fra RunnersLab (god service) fandt vi frem til at jeg så nøjedes med huen i denne omgang. Derpå modtog jeg huen dagen efter.

Den værste vinter er for længst overstået, men temperaturer omkring frysepunktet er desværre stadig hverdagskost ud på aftentimerne. Til gengæld kan jeg fremover godt møde vinteren med ro i sindet og varme om ørene. Odlo-huen er let og luftig, med ventilation i toppen, så den kan også bruge på de mellemkolde dage. Trods det lette og tynde ydre er hue alligevel foret en med en smule tynd fleece indvendigt på en meget behagelig måde. Svært at beskrive og svært at se, men man kan mærke det når man rører med fingrene.

Længden på huen er perfekt. Har kæmpet med at min Nike hue ikke helt har kunne dække begge ører på samme tid, dertil er den for lille. Det er ikke et problem her. Den passer perfekt til at dække begge ører uden at den poser eller bliver for stor.

Hvad angår farven, så har jeg valgt mørkeblå, men der var også en hvid og en rød variant. Jeg er ved at være trætte af at løbehuer altid skal være sorte, så jeg er glad for det mørkeblå alternativ. Herfra de varmeste anbefalinger til en Odlo løbehue. Det er ikke utænkeligt at jeg kaster mig ud i endnu et Odlo produkt en dag.

 

 

Tagged: , , , , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...