Sund late-night-snack efter træning

Efter en god gang træning har man ofte lyst til et lille ekstra måltid – en lille snack – når man kommer træt hjem. Det skal helst gå hurtigt og gerne være rigt på vitaminer og proteiner. Så her kommer opskriften på min klare favorit

Opskriften på min favorit late-night snack efter træning.

Ingredienser:
4 appelsiner
2 deciliter Arla Cheasy vanilje (0,1% fedt! ikke tilsat sukker)
40 g. mørk chokolade (evt. Marbou Premium 86%)

Fremgangsmåde:
1. Pil appelsinerne og skærm dem i små tern.
2. Hak chokoladen i tynde små stykker med en skarp kniv
3. Mix appelsiner og chokolade og tilsæt Cheasy
4. Enjoy

Nemt, sundt og rig på vitaminer, energi og protein – yderst velegnet efter træning.

Og så skylder jeg vist blot en stor tak til min kammerat, Jeppe, som introducerede mig for denne lille lækkerbisken for godt halvandet år siden. Jeg har været afhængig siden 😉

– Enjoy

Lars

20140217-220521.jpg

Ingredienser til min favorit late-night snack

20140217-220533.jpg

20140217-220547.jpg

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...