Yes – Første gang med 2000 meter crawl!

Garmin 910 XT

Garmin 910 XT

Første gang med 2000 meter crawl

Så tog jeg mig sammen til at prøve kræfter med 2000 meter crawl for første gang. Det var også min debut i svømmebassinet i Gigantium. Min hidtidige længste svømmetur var på 1200 meter. Så det var en kæmpe sejr at overvinde distancen til den halve jernmand – 1900 m.

Mine tider er stadig ikke prangende men nu får jeg lidt længde på. Da jeg nu var i gang, kunne jeg lige så godt fortsætte til de 60 min. Så i alt kom jeg på 2150 meter på 60 min. Der er plads til forbedring men nu har jeg en god føling med distancen.

Tagged: , , ,

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...