Sponsoraftale med New Balance

Sponsoraftale med New Balance Danmark

Sponsoraftale med New Balance Danmark

Er en glad mand i dag! Nu kan jeg nemlig offentliggøre, at jeg fremover skal repræsentere Team New Balance. Jeg har skrevet under på en kontrakt med New Balance Danmark, som jeg kommer til at arbejde tæt sammen med i træning såvel som konkurrence, primært med fokus på løb.

Sponsoraftale med New Balance

Indenfor løbesporten repræsenterer New Balance innovation og gennemtestet kvalitet! Derfor må det være en drøm for enhver atlet – amatør som prof. – at indgå aftale med New Balance.

For mit eget vedkommende så glæder jeg mig meget til at blive klogere på mig selv som løber, og det får jeg nu rig mulighed for at udforske med det bedste udstyr på markedet. Jeg føler mig bestemt privilegeret over at få lov til at teste løbesko og udstyr med henblik på at finde frem til det ultimative.

Lyt til bredden

Mit samarbejde med New Balance Danmark går blandt andet ud på at teste og respondere på de nyeste produkter indenfor hovedsagelig løb og lifestyle. Jeg bifalder, at man ikke kun fokuserer på de få elite-atleter, men også lader bredden komme til orde. Jeg taler breddeidrættens sag, og er stolt over at repræsentere de tusindvis af passionerede motionister i det ganske danske land.

Kommer alle til gode

Her på min blog, vil jeg løbende dele mine erfaringer og anmelde en masse forskellige produkter, således at mit sponsorat med New Balance også kan gavne andre motionister, der står overfor at vælge udstyr. Jeg glæder mig over at samarbejdet giver en masse relevant indhold til min blog til glæde for interesserede læsere.

Troværdighed i højsædet

Jeg har lagt stor vægt på at bevare min troværdighed. Min ytringsfrihed er ikke til salg, så jeg har frie tøjler til at give ris såvel som ros. New Balance ønsker åbenhed og klarhed, for kun på den måde kan de blive ved med at udvikle kvalitetsprodukter til fremtidens atleter på alle niveauer.

Team New Balance

Udover at repræsentere New Balance i træning og konkurrence, så er jeg også stolt over at være en del af Team New Balance som i Danmark blandt andet tæller atleter som Abdi Hakim Ulad, Mads Krabbe Christiansen, Søren Bystrup Jacobsen, Anna Holm Baumeister og Thomas Mortensen.

Sammen med mine eksisterende sponsorer, Fitnessdk og konXion, er jeg enormt glad for at indlede samarbejdet med New Balance Danmark.

Følg med her på bloggen eller hold dig opdateret via mine profiler på de sociale medier – Let’s make excellent happen…

– Lars

Sponsoraftale med New Balance

Underskrift af sponsoraftale med New Balance – Lars Granat og John Olesen

Hvis du vil læse mere om New Balance, så har jeg her et par gode links: 

New Balance Danmark på Facebook 

New Balance Danmark – webside 

Active Sportswear 

New Balance – international webside 

New Balance på Wikipedia 

Tagged: , , , , , , , , ,

Comment (1)

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...