Løber aldrig igen… Hov er der DHL? Indrømmet, jeg ER en gammel cirkushest!

I am never running again... Oh look a race!

I am never running again… Oh look a race!

Den seneste måned har jeg mere eller mindre måtte holde mig i ro grundet problemer med min achillessene. Det er virkelig dårlig timing i forhold til Berlin Marathon om en lille måned. Jeg bliver sindsyg af at sidde hjemme når jeg ved at jeg skal have nogle lange løb inden det går løb i Berlin…

Det når jeg desværre ikke har jeg måtte sande. I stedet holder jeg mig beskæftiget med let spinning, svømning og vægttræning. Det er bare ikke det samme!

Revideret målsætning

En lang sæson, der kulminerede med den halve jernmand i juli har taget på kroppen og kræfterne. Har følt tunge ben den seneste tid, og det mundede ud i en skadet achillessene, der indtil videre har betydet en måneds pause fra alt løb.

Det betyder nok også at jeg må indstille mig på, at min tid i Berlin ikke bliver helt så prangende som jeg havde sat næsten op efter. Jeg skal nok bare være tilfreds hvis jeg kan slæbe mig igennem på under 4 timer.

Stædigheden sejrer

Torsdag har længe været en dag jeg har set frem til. Der er nemlig DHL Stafetten, hvor vi i år stiller med hele to hold fra KONXION. Jeg har selv været engageret i at få flere af mine kollegaer til at stille op, så trods skade har jeg været fast besluttet på at løbe.

Team KONXION - DHL Stafetten 2014

Team KONXION – DHL Stafetten 2014

Jeg har vendt skadestilstanden med en fysioterapeut og vi blev enige om at 5 km. nok ikke ville gøre det meget værre. Derfor besluttede jeg at løbe! Mit største problem er bare at jeg ikke kan løbe uden at skele til tid, man er vel konkurrencemenneske! Så jeg kom selvfølgelig til at presse mig selv – sikkert mere end godt er.

DHL Stafetten

Min tid blev 20 min. og 14 sekunder. Meget tilfredsstillende, men jeg måtte også æde mig selv. Indenfor de første to kilometer var jeg flere gange ved at sige stop. Achillessenen gjorde ondt og min løbestil var ikke køn. Grundet smerterne kompenserer jeg, og det går ud over det modsatte ben.

Efter de første par kilometer var der dog så meget adrenalin i kroppen, at jeg ikke tænkte over smerterne i achillessenen.

Til gengæld var jeg maksimalt presset på kondition. Tempoet var ved at tage livet af mig. Flere gange tænke jeg ved mig selv; “Lars hvorfor gør du det her. Lad dog være og lav noget der er sjovt”! Den tanke holdt til mål, og i minutterne efter.

Jeg er en gammel cirkushest!

Allerede næste morgen havde jeg dog vendt tankerne til, at det også kunne være fedt at løbe under 20 min. på de 5 km. Jeg tror alle løbere oplever kriser undervejs mod deres mål! Måske endda alle idrætsudøvere.

Cykelturen til Paris med Team Rynkeby, den halve jernmand, mit første marathon osv. Hver gang har jeg sagt, at nu er det slut! Men der går sjældent meget mere end et par uger før jeg har glemt det negative, smerterne og omkostninger – og så er jeg i gang igen!

Jeg er som en gammel cirkushest der kan lugte savsmuld. Det gamle ordsprog lever i bedste velgående: “The pain goes away. The memories never do!”

Keep moving! – Lars

Tagged: , , , , , , , , ,

Comments (2)

Skriv kommentar

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...