Sponsorater og influencer marketing

Med fire forskellige sportsgrene på programmet (løb, styrketræning, cykling og svømning) og 3-4 træningspas om ugen, så sætter jeg pris på de samarbejdspartnere, der i form af sponsorater vælger at støtte op omkring mig, enten via naturalier eller økonomisk.

Jeg tillader mig dog at være kritisk i de aftaler jeg indgår. Jeg kunne ikke drømme om at indgå aftale med et firma, brand eller produkt som jeg ikke kan stå inde for.

Jeg engagerer mig i de virksomheder og brands jeg indgår samarbejde med, både omkring events, produktudvikling og branding. Det skinner utvivlsomt igennem på sociale medier og her på bloggen i from af eksponering og omtale. Derfor tillader min tid ej heller, at jeg engagerer mig i hvad som helst.

Jeg ønsker ikke mere end 5-6 sponsorer, og forbeholder mig retten til at være selektiv når jeg skal vælge samarbejdspartnere. Både for at sikre sponsorerne mest mulig eksponering og synlighed, men også for at kan være til stede i de sponsorater jeg har.

Test og anmeldelser

Jeg elsker udstyr, og går ikke ned på den del! Når det så er sagt, så kan jeg umuligt nå at teste alt hvad der findes på markedet indenfor gadgets, nutrition, tøj, sko og øvrige produkter til sport, træning og restitution.

Jeg tester og anmelder som udgangspunk for egen regning, og forbeholder mig retten til at give min uforbeholdne mening til kende.

Det hænder at jeg får tilsendt produkter (og tak for det), eller i form af sponsorater tager imod produkter til test. Jeg garanterer aldrig omtale af et bestemt produkt, og kunne ikke drømme om at skrive positivt om et produkt som jeg ikke kan stå inde for. Min ytringsfrihed er ikke til salg! Og jeg vil ikke gå på kompromis med min troværdighed – sponsor eller ej.

De produkter jeg vælger at omtale er dem jeg finder interessante og vurderer kan have værdi for mine læsere at anmelde, enten i form af aktualitet, nyhedsværdi, interesse eller lignende.

Hovedsagelig er det produkter, der er relateret til sport og idrætsudøvere på ethvert plan som jeg finder interessante. En stor del af de produkter jeg tester, bliver sendt tilbage til producenten eller udlovet i konkurrencer.

Annoncering

På min blog er der mulighed for banner-annoncering i højre side. Jeg forbeholder mig dog retten til at afvise en annonce/annoncør hvis jeg skønner at annoncens indhold er stødende eller i strid med etik, regler og fair play. Hvis du eksempelvis sælger steroider, så glem det!

For min egen troværdigheds skyld så accepterer jeg ej heller annoncer for produkter eller services som jeg ikke kan stå inde for. Hvis du er i tvivl, så spørg.

Konkurrencer og giveaways

Fra tid til anden kan der forekomme konkurrencer eller giveaways på min side, hvor interesserede læsere har mulighed for at vinde præmier.

Jeg laver dog ikke konkurrencer for enhver pris. Hvis det skal give menig for mig, så skal der være substans i konkurrencen og dermed også præmien. Så hvis du vil give en energibar til 20 kr. i præmie, så vurderer jeg, at det ikke er værd at spilde læsernes tid med.

Jeg ønsker at holde fokus på det gode indhold i højere grad end at min side skal svømme over i konkurrencer.

Foredrag

Jeg gør mig også ud i foredragets kunst indenfor emnerne motivation, træning, selvdisciplin, planlægning, kost, personlig branding, blogs og ikke mindst mine oplevelser med Team Rynkeby, maraton og triathlon og sport generelt igennem et aktivt liv.

Foredragene er baseret på egne erfaringer og oplevelser i et liv fyldt med sport. Hvis du vil vide mere herom, så send mig en besked på telefon 31 73 70 07 så vender jeg tilbage.

I mit professionelle virke hos KONXION holder jeg blandt andet foredrag om sociale medier, strategi, kommunikation og branding. Hvis det har din interesse, så kan jeg bookes gennem KONXION på tlf. 96 25 50 00.

Konkurrencer, events og fotosessioner

Fra tid til anden bliver jeg inviteret til at deltage i konkurrencer, messer, events, produktlanceringer, fotosessioner og øvrige aktiviteter. Jeg vurderer de enkelte tilbud fra gang til gang og træffer beslutning på baggrund heraf om hvorvidt det har min interesse.

Kontakt

Hvis du er interesseret i ovenstående eller ønske at drøfte dine muligheder, så kontakt mig gerne for en snak om muligheder via kontaktformularen nederst på siden eller send en besked til telefon 31 73 70 07.

Interesseret i at blive sponsor?

Sponsorater rækker længere end hvad man ser på overfladen. Jeg arbejder med virksomheder for at udvikle produkter, styrke salg og øge kendskabsgrad via eksponering og omtale. Du kan læse mere om dine muligheder ved at klikke her...